9/12/2019

Γράφτηκε από:

Aristotelous Square welcomes winter.

- Η αναπαραγωγή, δημοσίευση, τροποποίηση, ή εκμετάλευση των φωτογραφιών, video, κειμένων και λογότυπων που περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστότοπο, για οποιαδήποτε χρήση, προσωπική ή εμπορική, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια, απαγορεύται αυστηρά, βάσει του νόμου 2121/93.

Αν ήμουν χορευτής, ή αν σχεδίαζα αεροπλάνα, ή ακόμα αν έπρεπε να γράψω ένα κείμενο με θέμα την ελευθερία, σίγουρα θα είχα εμπνευστεί από αυτό το υπέροχο πλάσμα. Χορευτής του ανέμου, τέλεια ζωντανή πτητική μηχανή, ή πρεσβευτής της ελευθερίας, ο αργυροπελεκάνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα πουλιά στον κόσμο.

     Ταξιδέψαμε πριν ακόμα ξημερώσει, για να...

   Νεαροί χορευτές κάνουν πρόβα ανάμεσα στις "Μαγεμένες" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Τα αγάλματα, αποτελούν πιστές απομιμήσεις των λεγόμενων "Καρυάτιδων της Θεσσαλονίκης" που από το 1864, βρίσκονται ...στο Μουσείο του Λούβρου, στο Παρίσι. 

- Η αναπαραγωγή, δημοσίευση, τροποποίηση, ή εκμετάλευση των φωτογραφιών, vi...

    Το μικρότερο σε μέγεθος διατηρητέο της Θεσσαλονίκης. Ένα  αιωνόβιο οκταγωνικό ξύλινο περίπτερο, με πυραμιδοειδή στέγη από τσίγκο, που βρίσκεται λίγο πριν το νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, στο πεζοδρόμιο δίπλα στο κτίριο των προσκόπων, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Από μπροστά του θα πρέπει να έχουν περάσει εκατομύρια επισκέπτες, τα χρόνια μέχρι...

Please reload

Επιστροφή στο αρχείο

Μπορειτε να γίνετε συνδρομητές και να λαμβάνετε στο email σας, κάθε νέο άρθρο.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
Photo Gallery